Πώληση Τριάρι, District 2, Città di Hồ Chí Minh, Βιετνάμ, Ha Noi Highway

Πώληση - Cod. 40794

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 118 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 30

Ζήστε στην κορυφή μιας αποκλειστικής ολοκληρωμένης ανάπτυξης. Απολαύστε μια συναρπαστική σειρά από λιανικές και γαστρονομικές λιχουδιές. Αγοράστε τις αγαπημένες σας μάρκες στο πενταώροφο βάθρο λιανικής και αποθηκεύστε τα είδη παντοπωλείου σας στο σούπερ μάρκετ. Συνδεθείτε με τα παιδιά σας στην εξωτερική παιδική χαρά ή χαλαρώστε στο σπα του κέντρου ομορφιάς και ευεξίας - υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε κάθε μέρα.
Άνετος χώρος στάθμευσης με αναλογία 1: 1 για μονάδες διαμερισμάτων και χώρο στάθμευσης οχημάτων.
Ο απόλυτος τρόπος ζωής του θερέτρου με ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων εγκαταστάσεων: δύο πισίνες 50 μέτρων, πισίνα τεμπέλης, δύο παιδικές πισίνες, πίστα τζόκινγκ 400 μέτρων, καταπράσινο γκολφ, κήπος ουρανού, σαλόνι ψυχαγωγίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αίθουσα ταινιών και γυμναστήριο κ.λπ.
Φυσικός φωτισμός και αερισμός για διάδρομο και λόμπι.
Πλούσια διαμόρφωση τοπίου που προσφέρει ένα σύγχρονο περιβάλλον διαμονής θέρετρου
Περίφραξη με ασφάλεια 24 ώρες και πλήρη εφεδρική ισχύ.
-----------
Βρίσκεται στην περιοχή της ανεπτυγμένης & ολοκληρωμένης κυκλοφορίας.
Βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη και μοντέρνα περιοχή. Απέναντι είναι το έργο Masterise Lumiere Riverside, το έργο Masteri An Phu.
Συνδεθείτε γρήγορα με το Thao Dien KDT με 3 λεπτά, ένα μέρος που διαθέτει πολλά έργα ακινήτων υψηλού επιπέδου, κατοικημένες περιοχές υψηλού επιπέδου, επιτυχίες και πολλές άλλες ανέσεις υψηλού επιπέδου.
Χτισμένο στη θέση της στάσης της γραμμής 1 του μετρό. Το έργο, αφού τεθεί σε λειτουργία, θα φέρει πολλές νέες ταξιδιωτικές επιλογές, επηρεάζοντας θετικά την αξία των ακινήτων.
Χρειάζονται λίγα λεπτά για να ταξιδέψετε στο έργο Saigon Sports City - Keppel Land, Thu Thiem urban, Rach Chiec sports area (όπου πραγματοποιούνται Sea Games 31), Thanh My Loi, ...
-----------
Όλα τα διαμερίσματα έχουν σχεδιαστεί σε αρμονία με τον πράσινο χώρο, αυξάνοντας την ικανότητα απορρόφησης φυσικού φωτός και αέρα στον χώρο. Αυτό βοηθά έναν ευάερο χώρο διαβίωσης, σε αρμονία με τη φύση και εξοικονομεί ενέργεια.
------------
Ο επενδυτής της Estella Heights είναι η Keppel Land - μια επιχείρηση της Keppel Corporation, μια από τις κορυφαίες πολυεθνικές επιχειρήσεις στη Σιγκαπούρη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB